Ouderen bewaren pakketjes voor je

Ouderen bewaren pakketjes voor je
  • 12 januari 2018
  • Redactie

Klanten kunnen sinds een jaar hun pakketten ophalen bij vier verzorgingstehuizen in Zaandam en Aalsmeer. Het initiatief moet eenzaamheid onder ouderen tegengaan.

In dezelfde tijd dat er in 2017 veel werd bericht over eenzaamheid onder ouderen, werd bekend dat een groot aantal klanten online bestellingen plaatsen. Wouter Voges, initiatiefnemer van reclamebureau Etcetera, vond dat dit goed te combineren was. Het bedrijf ging op onderzoek uit. ‘We gingen hierover in gesprek met verpleeghuis De Luwte in Amstelveen. Daar waren ze enthousiast over het idee.’ Inmiddels kunnen de klanten bij het ophalen van hun pakket meteen een praatje maken met een oudere. 

Lees ook: Eenzaamheid leidt tot zomerdrukte bij Hulplijn Amsterdam.

comments powered by Disqus