Webhelp in zee met UWV

Webhelp in zee met UWV
  • 23 januari 2018
  • Redactie

Webhelp, expert in customer experience en business process outsourcing, heeft recent een samenwerkingsovereenkomst getekend met UWV Werkbedrijf.

Met deze overeenkomst geeft Webhelp invulling aan zijn ambitie om een belangrijke rol te spelen bij het invullen van een baan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het UWV op haar beurt spant zich in deze kandidaten voor te stellen aan Webhelp en minimaal 100 werkzoekenden in 2018 aan een baan te helpen. 

Snel aan de slag
Tof Thissen, directeur UWV Werkbedrijf: 'Onze inzet is gericht op de ondersteuning naar werk van werkzoekenden met een uitkering. Wij zoeken daarbij actief de samenwerking met arbeidsmarktpartners zoals gemeenten, werkgevers en uitzendbureaus. Dat we nu een landelijke samenwerking hebben met Webhelp is goed nieuws. Tenminste honderd werkzoekenden kunnen zo weer aan de slag bij een werkgever. Daar is het uiteindelijk allemaal om te doen.'

MVO
Erwin Mekking, HR Director Webhelp Nederland: 'Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt bij Webhelp een belangrijke rol. Als marktleider in klantcontact met meer dan 3.500 medewerkers in Groningen, Ede, Zoetermeer, Tilburg, Rotterdam, Nijmegen, Hilversum en Enschede is er altijd wel een vacature in de regio. De inhoud van het vak klantcontact wordt nog wel eens onderschat, maar bij Webhelp krijgen kandidaten de kans relevante werkervaring op te doen in communicatie, dienstverlening en commerciële vaardigheden. Bovendien investeren wij in de ontwikkeling van onze mensen met behulp van het GROEI-model en de Talent-academy.'

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link