Deliveroo bezorgt eten op gates Schiphol

Deliveroo bezorgt eten op gates Schiphol
  • 21 februari 2018
  • Redactie

In samenwerking met cateraar HMSHost starten Schiphol en Deliveroo een pilot waarmee ze klanten beloven hun bestelling binnen een kwartier op de gate te bezorgen. Schiphol is de eerste vluchthaven die een dergelijk initiatief begint.

Reizigers kunnen de maaltijden bestellen middels de app of website van Deliveroo, waarna de bestelling wordt bereid door restaurants die onder HMSHost vallen. De bezorgers brengen de maaltijden per step of te voet naar de klant, en opereren onder Deliveroo. Klanten kunnen ook van de service gebruik maken in het Mercure-hotel achter de douane.  

De service is op dit moment enkel beschikbaar voor klanten die zich bevinden in de E-gates, waar vluchten met niet-Europese bestemmingen onder vallen. In maart verwachten de bedrijven de bezorging uit de breiden naar de D-gates. Bezorger Deliveroo licht toe dat reizigers zelfs gebruik kunnen maken van de service wanneer ze binnen enkele minuten moeten boarden. De pilot loopt tot en met maart.

comments powered by Disqus