Webhelp-ceo Gert-Jan Morsink overleden

Webhelp-ceo Gert-Jan Morsink overleden
  • 07 februari 2018
  • Redactie

Webhelp maakt vandaag bekend dat ceo Gert-Jan Morsink afgelopen maandag op 55-jarige leeftijd ‘volkomen onverwacht’ is overleden.

‘Optimisme, ‘the sky is blue’, recht door zee, relativeringsvermogen, opportunisme, jongensachtig, bevlogen, netwerker pur sang, no-nonsense, humor en Twentse Noaberschap zijn de eigenschappen van Gert-Jan die hem een uniek persoon maakte en voor ons zo waardevol om met hem te mogen samenwerken’, schrijft Ronald van Schijndel namens de directie van het klantcontactbedrijf in zijn ‘In Memoriam’. ‘Wij willen nog helemaal niet terugkijken op de carrière van Gert-Jan. Maar nu dat ineens onvermijdelijk is, blijkt hoe gevarieerd zijn loopbaan is geweest.’

Morsink startte in 2012 bij Webhelp als ceo van de Nederlandse tak. Sinds 2014 was hij lid van de Raad van Bestuur van de Webhelp Group, van waaruit hij ook een grote bijdrage leverde aan de internationale groei en expansie. Gert-Jan laat zijn vrouw, zijn drie kinderen en zijn vader achter.

CustomerFirst wenst alle nabestaanden veel sterkte toe.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link