InShared bekroond tot beste online serviceverlener

InShared bekroond tot beste online serviceverlener
  • 03 April 2018
  • Redactie

De jury van de Shopping Awards 2018 bekroonde InShared met twee prijzen om zijn beste service. ‘We hebben het schadeproces gedigitaliseerd om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken’.

De verzekeraar haalde eind vorige week de vakprijs en de publieksprijs XL binnen op de Shopping Awards 2018 in Noordwijk aan Zee. De maatschappij mag zichzelf nu een jaar de beste financiële en persoonlijke online service van Nederland noemen.

Klanttevredenheid
‘Doordat de online service volledig inspeelt op het profiel van de klant, kan hij alles regelen’, licht commercieel directeur van Inshared, Johan van den Neste, toe in een persbericht. ‘De klanttevredenheid is mede daarom vorig jaar gestegen van een 7,9 naar een 8,5. Deze stijging heeft eraan bijgedragen dat we dit jaar met trots de publieksprijs in ontvangst mochten nemen.’

Bol.com won tijdens de awards de overall prijs en werd daarmee uitgeroepen tot beste webwinkel van Nederland.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link