Avaya Nederland verwelkomt nieuwe managing director

Avaya Nederland verwelkomt nieuwe managing director
  • 17 mei 2018
  • Redactie

Ronald Hoeijenbos volgt David van den Berg op als managing director van Avaya Nederland. Sinds 1 mei is de nieuwe voorman bij de techleverancier geïnstalleerd om de digitale transformatie verder uit te rollen.

Vorig jaar kwam uit een interview met CustomerFirst naar voren dat oud-managing director Van den Berg Avaya naar rustiger vaarwater moest begeleiden en daarbij terugkeerde naar zijn oude standplaats. De warm gehouden stoel wordt nu bezet door Hoeijenbos, die hiervoor als regional channel director bij het bedrijf verantwoordelijk was voor de groei en uitvoering van de marktstrategie.

Klantprojecten
De nieuwbakken managing director zegt uit te kijken naar het invullen van zijn nieuwe functie. ‘Samen met het team van professionals in Nederland ben ik ervan overtuigd dat wij een belangrijke rol zullen spelen in de digitale transformatieprojecten bij onze klanten, en onze positie verder zullen uitbouwen met nieuwe oplossingen.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link