HR lokt talent met technologie

HR lokt talent met technologie
  • 11 mei 2018
  • Redactie

Van de door ServiceNow ondervraagde HR-managers denkt 56 procent dat het investeren in technologische innovaties van groot belang is én leidt tot een optimale digitale werknemerservaring. ‘Medewerkers willen een goede digitale ervaring die ze het werk uit handen neemt.’

De leverancier van enterprise IT-oplossingen deed mondiaal onderzoek onder 500 HR-managers over het belang van technologie in het hedendaagse HR-landschap. 6 procent van de professionals denkt dat de inhoud van hun functie hetzelfde zal blijven.

Nieuwe norm
‘Toptalent kan overal aan de slag en kiest daarom voor bedrijven die gebruikmaken van geavanceerde technologie om het werk eenvoudig, sneller en beter te maken’, vertelt Pat Wadors namens het bedrijf. Hij vertelt tevens dat gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden niet voldoende talent trekt.

Uit het onderzoek blijkt tevens dat Amerikaanse bedrijven voorop lopen in technologische innovaties, in vergelijking met bedrijven in Europa. Van de Amerikaanse HR-managers investeert circa 40 procent in de transformatie, tegenover 19 procent van de ondervraagde Europese managers.
comments powered by Disqus