Loterijen zetten alle ballen op PureCloud

Loterijen zetten alle ballen op PureCloud
  • 28 mei 2018
  • Redactie

Genesys’ cloudcommunicatieplatform PureCloud is recent door de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VirendenLoterij) geselecteerd voor gebruik. ‘Omnichannel, innovatie en duurzaamheid waren de belangrijkste redenen om hiervoor te kiezen’, licht Roel Eleveld, hoofd Ledenservice van de Nationale Postcode Loterij, toe.

De loterijenorganisatie verhuist in oktober naar een duurzaam pand en zocht daarom naar een passend nieuw communicatieplatform. ‘Werken in de cloud is het meest duurzaam. Daarnaast zochten we een partner die bij ons past – met Genesys en Cloudoe (implementatiepartner, red.) klikte het direct. En niet onbelangrijk: PureCloud heeft als platform alle functionaliteiten die wij nodig hebben en geeft ons straks een omnichannelportal met een compleet klantbeeld. Dat is belangrijk voor onze deelnemers én voor onze medewerkers’, stelt Eleveld.

Voor de zomervakantie gaat telefonie live, daarna volgt workforcemanagement zodat de medewerkers voor de verhuizing in oktober al gewend zijn aan het nieuwe systeem.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link