Delicaat leidinggeven: de best beoordeelde ceo's

Delicaat leidinggeven: de best beoordeelde ceo's
  • 22 juni 2018
  • Redactie

KLM, TOPdesk en Travelbird hebben met hun ceo’s de beste leidinggevenden in huis. Nederlandse werknemers beoordeelden anoniem het leiderschap van hun ceo en de werkcultuur. Reviewwebsite Glassdoor publiceerde deze week de ‘Top 10 Best Beoordeelde CEO’s in Nederland’.

Uit een lijst van meer dan 700.000 werkgevers kwamen Pieter Elbers (KLM), Wolter Smit (TOPdesk) en Steven Klooster (Travelbird) het best uit de verf. De bedrijven met de best beoordeelde ceo’s zijn vervolgens Cisco Systems, NIKE, Heineken, HEMA, Coolblue en Unilever.

Excellent leidinggeven
‘Een goed presterende leider, die wordt gewaardeerd door zijn of haar werknemers kan een aantoonbaar voordeel geven bij de wervingsactiviteiten van een bedrijf. De beste ceo’s zijn inspirerend, betrouwbaar, en innovatief. Een goed beoordeelde ceo is voor werknemers een motiverende factor om optimaal te presteren,’ aldus Tico Andrea, International Product Team Manager bij Glassdoor.

comments powered by Disqus