BCC aan de wehkamp-knoppen

BCC aan de wehkamp-knoppen
  • 05 juli 2018
  • Redactie

Retailers BCC en wehkamp slaan vanaf oktober de handen ineen voor een ‘unieke propositie voor de consument’. Voor wehkamp-klanten blijft de ervaring hetzelfde, verklaart BCC. ‘Maar aan de achterkant zitten wij aan de knoppen.’

‘Wij geloven in samenwerking en partnerships, niemand kan in zijn eentje in alles het beste zijn’, vertelt Herman Bramer, ceo van BCC. Wehkamp gaat gebruikmaken van de locaties van BCC, die op zijn beurt de online krachten en services van wehkamp gaat inzetten en toegang heeft tot fulfilmentproces van de retailer. De omnichannelstrategie in elektronica moet volgens Bramer een nieuwe dimensie bieden voor de klant.

De samenwerking zal volgens de partijen in stappen worden uitgebreid: zo wordt het assortiment van wehkamp langzaam uitgebreid met meer complexe elektronica. De activiteiten en services moeten binnen een jaar zijn gerealiseerd.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link