Leapp krijgt financiering rond

Leapp krijgt financiering rond
  • 19 juli 2018
  • Redactie

Leapp, aanbieder van refurbished Apple-producten, maakt een doorstart na vorige maand failliet te zijn verklaard. Nederlandse investeringsmaatschappij Nobel Capital Partners en founder Rogier van Camp zorgen ervoor dat de winkels en de webshop op korte termijn de deuren weer opent.

De retailer maakt vandaag bekend aan RetailNews dat de Duitse deuren van het concern gesloten zullen blijven. Daarentegen zegt het bedrijf op langere termijn te kijken naar de voortzetting van de activiteiten in België. In Nederland zijn circa honderd banen veiliggesteld.

Meerderheidsbelang
Nobel Capital Partners is nu meerderheidsaandeelhouder van het bedrijf. De investeringsmaatschappij verklaart vertrouwen te hebben in een gezonde toekomst voor Leapp. Partner Pieter Schroeder: 'Het bedrijf zal zich na de doorstart als omnichannelretailer focussen op haar kernactiviteiten in Nederland en daarmee een solide basis creëren voor hernieuwde groei.' Van Camp blijft mede-eigenaar van het bedrijf.

comments powered by Disqus