LiveChat Service haalt Cobrowser binnen

LiveChat Service haalt Cobrowser binnen
  • 27 augustus 2018
  • Redactie

De Rotterdamse online dienstverlener LiveChat Service neemt het Groningse softwarebedrijf Cobrowser volledig over. De samenvoeging zorgt ervoor dat de nieuwe organisatie beschikt over eigen chatsoftware én developers. Naast het premium merk Cobrowser gaat het bedrijf een nieuw merk ontwikkelen onder de naam Knowler.io.

De huidige werknemers van Cobrowser worden onderdeel van LiveChat Service B.V. en blijven vanuit Groningen opereren. De directie, bestaande uit Frank Leegstra en Jeroen Mahler, blijft de eerste periode gecommitteerd voor raad en advies. Alle 230 klanten van het softwarebedrijf, waarbij te denken valt aan onder meer Delta Lloyd, Waternet, Reaal, CZ Groep, NLE en Leaseplan, blijven ook ‘verzekerd van de professionele ondersteuning die ze gewend zijn’.

Gezamenlijk avontuur
Nick Blom, oprichter en ceo van LiveChat Service, zegt in een reactie heel trots en blij te zijn met deze overname: ‘Maar ook met het feit dat de directie zich nog voor een langere periode aan de start van ons gezamenlijke avontuur verbindt. De overname maakt het mogelijk om als LiveChat Service steeds meer een totaalleverancier te worden van bemanning, software en data.’ Over de ontwikkeling van Knowler.io zegt hij het volgende: ‘De huidige leveranciers van software zijn vooral gericht op klantenservice. Terwijl in onze visie live chat in de toekomst veel meer als aanjager van leads, sales en marketing kan fungeren. Daarom ontwikkelen we een nieuw merk; dat wordt een echte SaaS-oplossing met functies die de klant zelf kan bepalen.’

In onderstaande video geeft Blom verdere tekst en uitleg:

comments powered by Disqus