Cloud Contact neemt Avaya-activiteiten over

Cloud Contact neemt Avaya-activiteiten over
  • 10 september 2018
  • Redactie

De Nieuwegeinse aanbieder van contactcentertechnologie, Cloud Contact, heeft per 1 september alle Avaya-activiteiten van HIG Building Solutions uit Bodegraven overgenomen.

Serge Poppes licht toe: ‘Met deze acquisitie voegen we ruim honderd mooie bedrijven toe aan onze klantendatabase en geven we verder vorm aan de groei van Cloud Contact. Tezamen met de medewerkers die bij ons in dienst treden zal de service en dienstverlening aan de klanten worden gecontinueerd, naast het feit dat ze toegang krijgen tot het cloudportfolio van Cloud Contact.’

In de zoektocht naar een goede overnamepartner stond voor HIG Building Solutions centraal dat de service die klanten van het IT-bedrijf gewend zijn zou worden gecontinueerd, aldus managing director Ronald Hiddes. ‘Wij wilden dat de overnamepartner ervaren en professioneel is en oog voor de klant heeft. Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt en we hebben er alle vertrouwen in dat Cloud Contact deze service biedt.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link