HelloFresh laat van zich horen

HelloFresh laat van zich horen
  • 28 september 2018
  • Redactie

HelloFresh implementeert stemherkenningstechnologie in diens applicatie. De nieuwe functionaliteiten werken samen met Apple’s Siri, waardoor gebruikers met de app kunnen communiceren voor een betere UX.

Klanten die van de maaltijddienst gebruikmaken, kunnen via hun iPhone spraakcommando’s geven, recepten laten voorlezen en een kookwekker instellen. Daarnaast is het bedrijf sinds kort een samenwerking met Apple aangegaan: de applicatie is ook verbonden met de gezondheidsapp van de producent. Klanten hebben hierdoor sneller inzicht in de voedingswaarde van de maaltijdboxen.

Twee jaar geleden liet het bedrijf weten een tevredenheidsmanager aan te stellen om het toenemende aantal klachten de kop in te drukken. ‘Bij ons product is de klantwaardering en het klantvertrouwen van cruciaal belang. Wij bepalen immers voor hen wat er ’s avonds op het bord ligt.’

comments powered by Disqus