Afvallen met je DNA

Afvallen met je DNA
  • 12 oktober 2018

Verandering van spijs doet eten, dacht Bilder & De Clerq. In samenwerking met twee DNA-bedrijven ontwikkelt de online maaltijdenwinkel speciale maaltijdboxen die zijn gebaseerd op het DNA van klanten.

Mensen die willen afvallen, kunnen op een wetenschappelijk dieet gaan en deze aanvragen via DNAfoodbox.com. Nadat klanten hun wangslijm hebben laten analyseren door DNA-bedrijven Omnigen en DNAisyou, stelt Bilder & De Clerq een maaltijd samen waarin de juiste hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten zijn afgemeten. Dit wordt gedaan op basis van het DNA van de klant. Gedurende twaalf weken worden de maaltijdboxen wekelijks thuisbezorgd en bevatten drie maaltijden per dag.

Transavia en Albert Heijn lanceerden vorige week de pilot AppieFly, waarin reizigers bij terugkomst een boodschappenpakket kunnen bestellen.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link