Rob Krijgsman is Manager of the Year 2018

Rob Krijgsman is Manager of the Year 2018
  • 4 oktober 2018
  • Redactie

Uit 85 genomineerden werd gisteravond Rob Krijgsman uitgeroepen tot Manager of the Year 2018. De manager Pensioenuitvoering bij APG wist de award in de wacht te slepen door ‘het dagelijks inzetten van innovatieve oplossingen op het gebied van klantcontact’, aldus organisator CCMA.

Het thema van de CCMA Awards luidde ‘story of the future’, waarin de vraag centraal stond hoe de klantcontactbranche er in de toekomst uit komt te zien. De organisator zegt het bewonderenswaardig te vinden hoe APG inspeelt op toekomstige wetswijzigingen in de pensioensector en daarin de consument centraal stelt.

Experimenten en tech
Juryvoorzitter Bart Boere licht toe: ‘Rob heeft in de afgelopen maanden laten zien dat hij van het contactcenter een geoliede machine heeft gemaakt, met KPI’s op klant en medewerker om jaloers op te zijn. […] Daarnaast zoekt hij continu naar verdieping van het klantcontact door experimenten en technologie.’ Krijgsman zelf gaf tijdens de awarduitreiking aan voornamelijk trots te zijn op de collectieve prestatie die als team is geleverd.

comments powered by Disqus