Verint haalt ForeSee binnen

Verint haalt ForeSee binnen
  • 18 december 2018
  • Redactie

Verint Systems kondigt aan VoC-leverancier ForeSee over te nemen. Hiermee wil de CX-expert zijn portfolio uitbreiden met als doel om bedrijven in staat te stellen klantervaringen beter te analyseren.

Met de overname wil Verint een nieuwe customer experience standaard creëren. Volgens het bedrijf kunnen klanten de Voice of Customer in kaart brengen, onder meer via voice, enquêtes, e-mail, chat en social media. Het overstappen naar omnichannel klantoplossingen en klantervaringen analyseren, is volgens de organisatie nodig om te innoveren en betere bedrijfsresultaten te realiseren.

Voice of the customer
‘Organisaties concurreren tegenwoordig vooral op basis van klantervaring. […] Een goede klantervaring verhoogt klantloyaliteit. Wij zijn van mening dat onze klanten enorm zullen profiteren van toekomstige technologische verbeteringen en integraties in de bredere klantenbetrokkenheid van Verint’, aldus Jay Sinder, ceo van ForeSee.

comments powered by Disqus