VoC in nieuw jasje

VoC in nieuw jasje
  • 19 maart 2019
  • Redactie

Frankfurter Sparkasse geeft klanten de mogelijkheid om de verschijning van bankpersoneel in de toekomst te veranderen. Klanten kunnen hun stem uitbrengen op de outfit die hen het meest aanspreekt.

De Duitse bank geeft op deze manier invulling aan de vraag bij welke uiterlijke verschijning klanten zich het meest op hun gemak voelen. Deze discussie kwam intern ter sprake, schrijft NU.nl. ‘Dus zeiden we: laten we onze klanten om hun mening vragen. Op basis van de resultaten zullen we aanbevelingen ontwikkelen.’

Middels diverse foto’s kunnen de klanten hun stem uitbrengen op verschillende outfits, van spijkerbroek met sneakers tot een pak met stropdas. Het bedrijf zet wel de kanttekening dat de aanbevelingen die uit het panel komen niet bindend zijn.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link