Cmotions onder vleugels van Broad Horizon

Cmotions onder vleugels van Broad Horizon
  • 30 april 2019
  • Redactie

Cmotions, een gespecialiseerd bureau in data science & analytics, laat weten sinds kort onderdeel te zijn van Broad Horizon. Laatstgenoemde softwareleverancier wil met de overname sterker staan in het data analytics-landschap.

Het doel van Cmotions is het begeleiden van organisaties in een digitale transformatie naar een datagedreven organisatie. Broad Horizon is op zijn beurt gespecialiseerd in het leveren van managed services en de ontwikkeling van onder meer ERP- en CRM-systemen.

Alles data
‘Door de overname van Cmotions is Broad Horizon nog beter in staat om haar klanten te helpen vooruit te lopen op de concurrentie. Met Cmotions hebben we alle kennis en kunde in huis om voor en samen met onze klanten dat inzicht te creëren en te benutten, zodat ze er beter in slagen altijd een stap voor te blijven’, luidt de verklaring van oprichter Rudolf Meuijer. Cmotions-partner Kees Groenewoud (tevens bekend als juryvoorzitter van de DDMA Customer Data Awards) reageert dat de overname inhoudt dat er meer kans is om bedrijven te helpen om data science toe te passen.

comments powered by Disqus