DMCC hengelt TQIS binnen

DMCC hengelt TQIS binnen
  • 23 april 2019
  • Redactie

Consultancyorganisatie DMCC neemt het nieuwe Trusted Quality & Integrity Solutions (TQIS) over. Laatstgenoemde organisatie houdt zich bezig met het analyseren en in kaart brengen van klantcontactkwaliteit.

TQIS is bekend onder de naam Certified, onder de vorige eigenaar Essent Retail Energie. Volgens DMCC-directeur Arjen van Eeuwen is de overname een win-winsituatie voor beide partijen. ‘TQIS maakt de kwaliteit van alle klantinteractie inzichtelijk door gesprekken te beoordelen op onder meer tone of voice, inhoud en interactie. Zo zorgt quality monitoring voor een continu verbeteringsproces op je belangrijkste asset: je klantportfolio.’

Na de overname zullen de organisaties afzonderlijk van elkaar opereren: DMCC richt zich op wetgeving, TQIS op kwaliteitsmonitoring. ‘We geven klanten het instrumentarium om wetgeving en kwaliteitsmaatregelen in hun organisaties te implementeren en te monitoren.’

comments powered by Disqus