Klantvertrouwen in België voor het grijpen

Klantvertrouwen in België voor het grijpen
  • 26 april 2019
  • Redactie

Trustpilot start een samenwerking met BeCommerce om het vertrouwen van de Belgische klant en de transparantie van het e-commercelandschap ginds te vergroten.

BeCommerce en Trustpilot bundelen de krachten onder meer op het gebied van onderzoek en content. Het partnerschap moet belangenvereniging BeCommerce in staat stellen om het vertrouwen in de aangesloten webshops naar een hoger niveau te tillen. Trustpilot biedt de Belgische vereniging een helpende hand middels tools en kennis op het gebied omtrent reviews.

Stap voor stap
Volgens de organisaties is online reputatiemanagement door de groeispurt binnen het e-commercelandschap belangrijker dan ooit voor webwinkels. Hierom reikt BeCommerce het Trustmark uit, een vertrouwenskeurmerk voor klantvertrouwen. Volgens de Belgische speler moeten bedrijven aan strenge eisen voldoen op onder meer de gebieden privacy, efficiëntie en transparantie. De samenwerking is naar eigen zeggen een verlengstuk van deze stap.

comments powered by Disqus