Recruitmentbureau Work2B geboren

Recruitmentbureau Work2B geboren
  • 19 juni 2019
  • Redactie

De klantcontactbranche verwelkomt het deze week geïntroduceerde ‘Work2B’-recruitmentbureau. Dirk Jan Hildebrand, oud-countrymanager van Soleo, heeft de handen ineengeslagen met Rory Smit (voormalig directeur bij Privilege Finance) voor het opzetten van een nieuwe wervingsorganisatie.

‘We hebben een paar zeer unieke wervingskanalen gevonden en pakken het inwerken ook écht anders aan’, klinkt het commentaar van Rory Smit. Middels een persbericht werd gisteren wereldkundig gemaakt dat Smit en Hildebrand per deze week ‘in business’ zijn, ‘door de zeer grote behoefte aan personeel in klantcontact en de nog verwachte groei in deze branche’.

Schreeuw om klantcontactmedewerkers
Het duo concentreert zich op de klantcontactbranche wegens de (volgens Hildebrand) grote behoefte aan nieuwe medewerkers. Binding tussen medewerker en werkgever, nazorg en een goede werkrelatie zijn onderwerpen waar het kersverse recruitmentbureau zich mee bezig gaat houden. ‘Omdat wij uit de branche afkomstig zijn, weten we heel goed wat het werk (klantcontactwerkzaamheden, red.) leuk maakt. Het is heel prestatiegericht, maar daarnaast juist heel menselijk.’

comments powered by Disqus