Harver harkt miljoenen binnen

Harver harkt miljoenen binnen
  • 01 August 2019
  • Redactie

Het Amsterdamse bedrijf Harver, dat software maakt voor werving en selectie, heeft bij een financieringsronde in de Verenigde Staten € 15 miljoen opgehaald. Het geld is bestemd om wereldwijd te groeien.

Barend Raaff, mede-oprichter en ceo van Harver, is verheugd met deze substantiële investering van het Amerikaanse private-equityfonds Insight Partners. ‘Dit geeft ons de ondersteuning die we nodig hebben om ons product uit te breiden en de connectie te maken met meer bedrijven die hun recruitmentactiviteiten willen wijzigen.’ Met behulp van een zelflerend algoritme stelt het bedrijf te kunnen voorspellen welke kandidaten voor een baan het meest geschikt zullen zijn.

Onder meer op het contactcenter van Gemeente Amsterdam is de selectietool toegepast. Nationaal zijn ook Rituals, HEMA en Albert Heijn klant van Harver.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • HRM
  • Reacties
  • Link