Knowingo strijkt ruim een miljoen euro op

Knowingo strijkt ruim een miljoen euro op
  • 26 augustus 2019
  • Redactie

Knowingo, aanbieder van een online leerplatform, heeft € 1,3 miljoen aan groeikapitaal binnengehaald. BOM Brabant Ventures is, samen met een aantal informele investeerders, verantwoordelijk voor deze financiële injectie.

Robin Franken, investeringsmanager bij BOM Brabant Ventures, stelt dat het online leerplatform in kwestie ‘een nieuwe manier van leren’ biedt. ‘Het probleem bij traditionele leermodellen is dat de betrokkenheid van medewerkers laag is en dat de opgedane kennis snel weer wordt vergeten. Knowingo+ biedt hiervoor een structurele oplossing. We zijn blij dat we daaraan kunnen bijdragen.’ Loren Roosendaal, algemeen directeur van genoemd softwarebedrijf, vult aan: ‘Dankzij de kracht van gamification en zelflerende kunstmatige intelligentie maken we leren niet alleen leuk, maar ook meet- en betrouwbaar.’

Onder meer PostNL, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, SVB en Provincie Noord-Brabant passen het online leerplatform toe om de kennis van medewerkers op niveau te houden.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link