Merknaam Dimension Data in rook op

Merknaam Dimension Data in rook op
  • 24 september 2019
  • Redactie

Dimension Data wordt dit jaar nog overgenomen door het Japanse NTT. Vanaf 2020 gaat de organisatie verder als Team NTT en zal het bedrijf activiteiten voortzetten in bijna zestig landen.

Eind mei werd bekend dat het Japanse telecombedrijf Nippon Telegraph en Telephone Corporation van plan is om zijn dochteronderneming Dimension Data samen te laten voegen met NTT Data en NTT Communications tot het nieuwe bedrijf NTT Inc.

De Dimension Data-naam blijft enkel nog bestaan in het Midden-Oosten en Afrika, aangezien het Japanse bedrijf hier geen bekendheid heeft verworven. In andere landen – waaronder Nederland – verwijnt de naam dus. NTT-ceo Jun Sawada verklaart: ‘Wanneer we de mogelijkheden van NTT Ltd. combineren met die van NTT DATA hebben we een top vijf provider van technologie en bedrijfsoplossingen met een omzet van 20 miljard dollar buiten Japan.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link