Nespresso drinkt bakkie met Google

Nespresso drinkt bakkie met Google
  • 01 november 2019
  • Redactie

Naar eigen zeggen ‘als eerste koffiemerk ter wereld’ gaat Nespresso samenwerken met Google Assistant. In eerste instantie in Nederland, later volgt de wereldwijde uitrol van de koffieadviesservice.

Via de Google Assistant-app en Google Home-device kunnen Nederlandse consumenten sinds deze week persoonlijk koffieadvies krijgen, dat aansluit op hoe zij zich op dat moment voelen en op het moment van de dag waarop de koffie gedronken wordt. De slimme spraakassistent kun je onder meer vragen hoe je een goede cappuccino maakt en waar de dichtstbijzijnde Nespresso-winkel is.

‘Nespresso is een merk dat continu in beweging is en zoekt naar innovatieve oplossingen om consumenten te inspireren en te informeren over koffie’, verklaart marketing & communicatiemanager Roderik de Maar de exclusieve samenwerking met Google Assistant. De komende tijd breiden de nieuwbakken partners de dienst samen verder uit.


Lees ook:
Google Assistant: Roept u maar
Airtel integreert Google Assistant in zijn klantenservice
RobotFirst #14: Welke voice-assistent kies jij?

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link