Abby de Texaanse feestbot

Abby de Texaanse feestbot
  • 28 februari 2020
  • Redactie

South by Southwest, een Amerikaanse organisatie achter festivals in Austin, heeft verbeteringen doorgevoerd in de SXSW-chatbot op de website. Muziek- en filmliefhebbers kunnen hun vragen kwijt bij de digitale vraagbaak van de organisatie.

‘Abby can handle this’, kopt de festivalorganisatie. ‘The official chatbot for SXSW is back and better for 2020!’ De bot heeft gepersonaliseerde kennis van alle afzonderlijke appgebruikers. Binnen de persoonlijke omgeving van de applicatie kunnen de gebruikers algemene vragen stellen over waar bepaalde informatie te vinden is, en advies op maat opvragen. ‘Abby kan je helpen met persoonlijke aanbevelingen, navigatie op het evenement, het ontdekken van nieuwe films en muziek.’

Zwarte Cross experiencen
In ons eigen land kennen we ook een groot scala aan festivals die de aandacht van de muziekconsument probeert te trekken. Zo ook de Zwarte Cross, zowel berucht als befaamd. Ook hier staat beleving centraal. Niet met een chatbot, maar het belang van een naadloze wireless verbinding die zorgt voor een goede experience.

comments powered by Disqus