Covid-19 zet Patagonia ‘on hold’

Covid-19 zet Patagonia ‘on hold’
  • 16 maart 2020
  • Redactie

Outdoormerk Patagonia heeft vrijdag al zijn operationele activiteiten gestaakt, winkels gesloten en is gestopt met het aannemen van orders als gevolg van het coronavirus. ‘Onze excuses voor de vertragingen die de komende twee weken zullen ontstaan rondom bestellingen en klantenserviceverzoeken’, liet Patagonia-ceo Rose Marcario weten.

‘De verspreiding van covid-19, dat nu officieel een pandemie is, noopt ons tot het nemen van additionele veiligheidsmaatregelen om onze medewerkers en klanten te beschermen’, aldus Marcario op de bedrijfswebsite van het kledingmerk. ‘De impactschaal is nog altijd onduidelijk, en wij willen ons steentje bijdragen om onze community te beschermen.’ Eind maart komt de outdoorretailer met een update.

Lees hier ook het interview dat CustomerFirst onlangs had met Anouk Steenbruggen, customer service manager a.i. bij Patagonia.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link