Aion Bank gaat voor optimale klantbinding

Aion Bank gaat voor optimale klantbinding
  • 26 november 2020
  • Redactie

De Belgische Aion Bank komt met een nieuwe dienst, genaamd Max Shopping, op de proppen waarmee premium-leden van de bank online alleen maar de scherpste prijzen betalen.

Premium-leden kunnen hun recente online aankopen bijhouden om na te gaan of ze de voordeligste prijs hebben betaald. De digitale bank doorzoekt de markt gedurende 30 dagen om te zien of er online een betere prijs beschikbaar is voor hetzelfde product. Vindt Max Shopping een betere deal, dan wordt het verschil direct terugbetaald op het Aion-account van het lid.

Max Shopping is een onderdeel van Aion's portfolio van geld besparende producten die ontworpen zijn om hun leden te helpen besparen. Een andere dienst die de bank aanbiedt is MoneyMax. Deze schuimt de markt af op zoek naar de beste rentevoeten op spaargeld. Als het een betere rente vindt, past Aion zijn rente aan.

comments powered by Disqus