Brussels Airlines biedt best of both worlds

Brussels Airlines biedt best of both worlds
  • 6 november 2020
  • Redactie

Bij de uitreiking van de World Travel Awards is THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Europe’s Leading Airport Lounge. In THE LOFT komen comfort, technologie, design en een mix van Japanse gastvrijheid en ‘Belgitude’ samen.

Het unieke aan deze lounge is de combinatie van Omotenashi (oprechte Japanse gastvrijheid) en Belgitude. Een typische Omtensahi-kenmerk is de Lexus LS-stoelen waarin reizigers een Shiatsu-massage kunnen ervaren. De Belgitude komt tot uiting in de beschikbaarheid van de fijnste Belgische chocolade en van verse organische gerechten en drankjes. Zorg voor het milieu is een speerpunt van Lexus en dus ook van THE LOFT. Dat betekent onder meer dat in de lounge geen plastic flessen worden gebruikt.

Pascal Ruch, hoofd van Lexus Europa over de onderscheiding: ‘Klantgerichtheid staat centraal bij Lexus. We zijn onze klanten dankbaar voor hun vertrouwen, al helemaal omdat ze dit juist nu hebben uitgesproken. Met de Omotenashi-gastvrijheid, die Lexus typeert, maken we het verschil: het zorgt voor gemoedsrust, ook in onzekere tijden.’

comments powered by Disqus