Append shoppen

Append shoppen
  • 8 december 2020
  • Redactie

De shoppingfunctie van WhatsApp is uitgebreid met zogenaamde Winkelwagens. Gebruikers kunnen hierdoor hun aankoop bij een bedrijf van het begin tot het eind in de app regelen.

​Met de winkelwagens kunnen gebruikers door een catalogus bladeren, meerder producten kiezen en de bestelling als één bericht naar het bedrijf verzenden. De functie is te gebruiken door bedrijven met een zakelijk profiel en is vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar.

‘Met Catalogussen konden mensen al meteen zien wat er beschikbaar is en organiseerden bedrijven hun chats rondom bepaalde items. Nu er steeds meer gewinkeld wordt via chats, willen we het kopen en verkopen nog gemakkelijker maken’, aldus Whatsapp in een blog.

Wellicht ook interessant: Append solliciteren in de lift

comments powered by Disqus