Zoektocht naar vrouwelijk klantcontacttalent geopend

Zoektocht naar vrouwelijk klantcontacttalent geopend
  • 13 januari 2021
  • Redactie

Een podium en mentorschap voor aanstormend vrouwelijk talent in de klantcontactsector: het AWC heeft de Brii-award in het leven geroepen. ‘We zijn er van overtuigd dat er veel talentvolle vrouwen zijn in onze branche die middels een podium een kans verdienen om te schitteren.'

Het Nederlandse klantcontact-netwerk heeft met de lancering van de Brii-award als doel om kansen voor vrouwelijk CC-talent te creëren. Naast de eer en de prijs krijgt de winnares een mentorschap-programma aangeboden, als next step binnen de klantcontact-carrière. ‘Het AWC gaat op zoek naar de vrouw die de potentie heeft om de volgende topvrouw in de branche te worden. We zijn er van overtuigd dat er kansen ontstaan waar talent en passie elkaar ontmoeten.’

Internationale Vrouwendag
De uitreiking van de CX-prijs zal plaatsvinden op Internationale Vrouwendag. Naast het stimuleren van diversiteit binnen topfuncties en onderlinge verbintenis in de klantcontactbranche najagen, is het steunen van één van de grootste goede doelen in Nederland een grote pijler. De Brii-award is expliciet verbonden aan KWF Kankerbestrijding.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link