Finalisten van de De Brii-award 2021 bekend

Finalisten van de De Brii-award 2021 bekend
  • 8 maart 2021
  • Redactie

Op 8 maart 2021, Internationale Vrouwendag, maakte de Ambitious Women’s Club (AWC) de finalisten bekend voor de eerste Brii-Award.

Brii staat voor: Bijzonder, Realistisch, Inspirerend en Innovatief. De award wordt uitgereikt aan een vrouwelijk aanstormend talent binnen de wereld van Klant Contact. Na een uitgebreide zoektocht en een juryberaad zijn er 9 finalisten geselecteerd die kans maken op de winst.

Pia de Wijer, jurylid en medeorganisator van de Brii-award vertelt over de zoektocht: 'Het was voor ons een spannende eerste reis om op zoek te gaan naar de toekomstige topvrouw binnen Klant Contact. De positieve reacties op de Brii-award en onze zoektocht waren overweldigend. We zijn blij dat we vanuit AWC die stap hebben gezet. We zien binnen Klant Contact veel talentvolle vakvrouwen, die we graag willen helpen om meer te shinen. Met het vrouwennetwerk AWC kunnen we deze en vele toekomstige topvrouwen helpen en een podium geven om dat te bereiken.'

De komende tijd zullen onderstaande finalisten kennismaken met de jury, en de strijd met elkaar aangaan. Deze vrouwen zijn met hun passie, vakmanschap en energie nu al een voorbeeld voor vele anderen.

Margit van Paridon - Eneco
Gwendy Richard – Enie.nl
Esther Geneugelijk – Vanad Engage
Sandra van Woudenberg - PostNL
Naomi Roelofsen - Anva
Irene Aartsen - Eneco
Diana Floridas - Riff
Klaartje Vermeeren - Eneco eMobility
Anouk Terinathe – Miele

De winnares van de Brii-award wordt op 18 april 2021 bekend gemaakt. Ze zal een jaar lang het boegbeeld zijn van AWC. Daarbij is er ook een individueel mentorship programma beschikbaar voor de winnares. Voor meer informatie check www.brii-award.nl.
(PvWK)

Over AWC: AWC (Ambitious Women’s Club) is in 2006 opgericht naar aanleiding van een artikel in Telecommerce Magazine over de Top 50 vrouwen binnen Klant Contact. Vandaag de dag bestaat AWC uit 50 leden, allen met een ruime ervaring in Klant Contact.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link