Overname van Cendris door Yource afgerond

Overname van Cendris door Yource afgerond
  • 15 maart 2021
  • Redactie

De overname van Cendris door Yource is formeel afgerond. Door de overname ontstaat een nieuwe leidende marktcombinatie in klantcontact binnen de Benelux.

Yource voegt door de eerder aangekondigde aankoop van Cendris waardevolle kennis toe op het gebied van customer experience en technologische ontwikkelingen en heeft daarmee alle ingrediënten in huis om verder te groeien. Daarbij biedt het met de toevoeging van locaties in Spanje en Suriname meer internationale mogelijkheden qua near- en offshore locaties voor de partners van Yource.

Eén bedrijf, één uitstraling
Het jaar 2021 wordt gebruikt om de twee bedrijven samen te smelten, aldus de partners, waarbij de naam Cendris in de loop van dit jaar zal verdwijnen. Bij de integratie worden de expertisegebieden van beide organisaties gebundeld. In combinatie met de unieke Yource way of working zorgt dit voor een uniforme en ondernemende werkwijze. Het toevoegen van waarde aan klantcontact staat daarbij centraal.

Klantwaarde vergroten
De Yource 'members' (medewerkers) spelen een cruciale rol in het vergroten van de klantwaarde zegt het bedrijf. 'Zij maken immers hét verschil in de klantbeleving en zorgen voor toegevoegde waarde in de contacten die ze afhandelen. Ook kunnen ze als geen ander aangeven waar verbeterpotentieel zit om de customer experience verder te optimaliseren.'

Technologische ontwikkeling
Ook richt Yource zich op de verdere ontwikkeling en inzet van technologie. Er wordt al gebruik gemaakt van innovatieve toepassingen zoals speech analytics, robotisering en data science. De verwachting is dat dit in de komende jaren nog veel breder ingezet gaat worden binnen klantcontact, ook om de medewerker te ondersteunen bij het zorgen voor een nóg betere klantbeleving. Intuïtieve technieken, seamless overgang naar een echte medewerker en het creëren van een 360 graden klantbeeld met kanaal overstijgende inzichten, zijn belangrijke speerpunten.

Robin Jansen, ceo Yource: 'Nu de overname rond is kunnen we samen verder bouwen aan dé Sourcing Tech Company van de toekomst. We hebben een sterke voedingsbodem voor verdere groei en technologische ontwikkeling. The Future is Yource.'
(PvWK, foto bellende klant: Anna Shvets / Pexels)

* Noot van de redactie: Enkele aanvullende vragen staan nog uit bij Yource

 

comments powered by Disqus