Hema fan van fietsen tijdens Tour de France

Hema fan van fietsen tijdens Tour de France
  • 18 juni 2021
  • Redactie

Onder de noemer ‘fan van fietsen’ komt Hema in aanloop naar de Tour de France met een nieuwe campagne, waarin het geluk van het fietsen door klanten centraal staat.

Hema roept haar klanten en andere Nederlanders op hun geluksmomenten op de fiets te delen via #fanvanfietsen. Dan gaat het bijvoorbeeld om de eerste meters zonder zijwieltjes fietsen van een kind, een mooie zomerse tocht met de fietsclub op zondagochtend en genieten van een prachtig uitzicht tijdens een recreatieve rit. De leukste beelden op Facebook, Twitter en Instagram worden gebruikt in de brandmovie ‘fan van fietsen’. Ook maken de deelnemers kans op een fietsshirt met Tompoucen (zie foto boven artikel).

Als cosponsor van het Team Jumbo-Visma wielrenteam komt Hema samen met de ploeg ook met de kids persconferentie Daarbij krijgen kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar de kans om de wielrenners van Team Jumbo-Visma het wielershirt van het lijf te vragen tijdens de Tour de France. Op de tweede rustdag in de Tour de France, maandag 12 juli 2021, wordt een aantal van deze kinderen, samen met een ouder/begeleider, uitgenodigd op het hoofdkantoor van Hema. Daar krijgen zij de gelegenheid hun vragen via een livestream te stellen aan de renners van het team. De leukste, meest originele inzendingen worden uitgenodigd.

Hema werd in 2020 sponsor van Team Jumbo-Visma. Het partnerschap heeft inmiddels al wat sportieve hoogtepunten gekend waaronder winst in de Vuelta, één van de drie grote rondes in het wielrennen Een overwinning in de Tour de France ontbreekt nog, hoewel Primoz Roglic, ook de komende Tour weer kopman van de ploeg, dichtbij de zege kwam in 2020.

comments powered by Disqus