Klantcontact.nl gaat verder als Ziptone

Klantcontact.nl gaat verder als Ziptone
  • 23 november 2021
  • Redactie

Klantcontact.nl, gericht op klantcontactprofessionals in Nederland en België, gaat vanaf vandaag verder als Ziptone.nl. Met de naamswijziging krijgt de website ook een opfrisbeurt, gevolgd door nieuwe rubrieken en diensten verderop in het jaar.

De kern van Ziptone blijft ongewijzigd: een vakmedium dat nieuws, praktijkverhalen en analyses brengt. De naam Ziptone is een knipoog naar de samenwerking tussen mens en techniek. De ziptone is (in sommige contactcenters) de korte pieptoon die medewerkers in hun headset horen, om aan te geven dat er een nieuw gesprek start. Ziptone staat ook voor de kern van zaken doen: er komt altijd een volgend gesprek, de interactie tussen bedrijven en hun klanten stopt nooit.

comments powered by Disqus