BCC lanceert videobellen met de winkel

BCC lanceert videobellen met de winkel
  • 27 december 2021
  • Redactie

BCC lanceert advies via een (whatsapp) video-afspraak met de winkelmedewerkers. Daarnaast kan de klant bij BCC gebruik maken van thuisadvies, waarbij specialisten thuis advies op maat geven.

BCC introduceert deze initiatieven om klanten tegemoet te komen gedurende deze lockdown. Al voor het afkondigen van de lockdown is BCC aan de slag gegaan om initiatieven te ontwikkelen die de klant in deze lastige tijd het beste helpen. Bovenop de bestaande mogelijkheden zoals online shoppen, Click & Collect en lokaal bestellen heeft BCC het persoonlijk en deskundig advies via (whatsapp) video-afspraak en  Thuisadvies geïntroduceerd.

Heeft een klant persoonlijk advies nodig? Dan maakt de klant een afspraak voor een Whatsapp videogesprek. Zo kan er live face-to-face vragen worden beantwoord door een deskundige medewerker van een BCC winkel in de buurt van de klant. Videobellen met de klant is populair. In de eerste 24 uur dat deze service live was had BCC al 200 afspraken. Daarnaast kan een klant ook gewoon bellen met de winkel, online bestellen, afhalen en thuis bezorgd krijgen.

Klanten kunnen direct via de BCC website een afspraak inplannen voor advies thuis. Een productspecialist vanuit één van de BCC winkels komt vervolgens bij de klant thuis langs om advies op maat te geven. Daarvoor wordt ook een handig scherm meegenomen waarop gelijk de passende apparaten getoond kunnen worden. Mocht de klant er direct al uit zijn, kan de bestelling geplaatst worden en kan er meteen een aflevermoment afgesproken worden. Tijdens het bestelproces en na levering blijft de productspecialist aanspreekpunt voor de klant. De klant heeft dus één contactpersoon, waarmee alles kan worden besproken.

Ten slotte is BCC in december gestart met het introduceren van BCC eigen merkartikelen. De eerste artikelen zijn een reeks van klein huishoudelijke producten onder het BCC merk, zoals gourmetstellen, friteuses, broodroosters, waterkokers en meer. In de komende maanden worden er meer producten aan het BCC assortiment toegevoegd.

Foto: ©robertvanthoenderdaal/123RF.COM

comments powered by Disqus