Bezorgservice op Alpe d'Huez voor wielerfans

Bezorgservice op Alpe d'Huez voor wielerfans
  • 13 juli 2022
  • Kel Koenen

Gorillas opent pop-up vestiging op Alpe d'Huez. Op deze iconische Tour de France-berg verkoopt de flitsbezorger naast boodschappen ook merchandise van wielerteam Jumbo-Visma.

Eerder deze maand lanceerden de twee partijen hun samenwerking met een online commercial om de mate van snelheid - Freakin’ Fast - te benadrukken. Ook toonde de commercial hoe een Gorillas renner zich in typische Tour de France taferelen bevindt. Deze nieuwe samenwerking gaat nu nog een stapje verder.

Vandaag grijpen ze de kans om duizenden wielerfans te bedienen op de Alpe d'Huez. De meeste fans hebben dagenlang gekampeerd, zijn waarschijnlijk door de meeste boodschappen heen of hebben gewoon zin in wat frisse versnaperingen. En als je op een berg bent om wielrennen te vieren, wil je niets van de festiviteiten missen.

Daarom komt er op 13 juli een Freakin' Fast Mountain Delivery Service: een lokale on-demand boodschappen bezorgservice speciaal voor wielerfans op de berg, uitgevoerd door Gorillas riders op e-mountainbikes. Toeschouwers kunnen hier hun boodschappen bestellen die binnen enkele minuten worden bezorgd.

De service op Alpe d'Huez heeft verfrissende drankjes, knapperige snacks en vers fruit in het assortiment. Een perfecte service voor al die fans die meerdere dagen op de iconische Tour de France beklimming zullen verblijven. De bergbezorgservice stelt fans in staat om hun verblijf optimaal te beleven, zonder tijd te hoeven besteden aan boodschappen doen.

Team Jumbo-Visma fans hebben zelfs een nog groter voordeel: naast boodschappen en snacks zullen via Gorillas gedurende de dag Jumbo-Visma fan items en officiële merchandise worden verkocht. Voor het geval je je trui of cap bent vergeten mee te nemen, of als je bepaalde boodschappen niet meer hebt.

comments powered by Disqus