ING en New York Pizza winnen Employer Brand Management Award

ING en New York Pizza winnen Employer Brand Management Award
  • 27 september 2022
  • Redactie

New York Pizza en ING zijn de Nederlandse inzendingen die in de prijzen zijn gevallen bij de European Employer Brand Management Awards.

ING won goud voor ‘Beste integratie van employer branding’ en zilver bij ‘Beste gebruik van data’. Daarnaast kreeg ING een erkenning voor hun employer value proposition. New York Pizza won samen met creative digital agency C2B zilver in de categorie ‘Beste communicatie gericht op een extern publiek. New York Pizza en ING zijn de enige twee inzendingen uit Nederland die in de prijzen zijn gevallen.

Tim Meuleman, managing partner C2B vertelt over de verzilvering met New York Pizza: ‘We zijn als team vanuit zowel C2B als New York Pizza ontzettend trots op deze erkenning. Met onze knipoog naar de mocromaffia zochten we het randje op. Dat hij door het vakgebied dan zo positief ontvangen wordt en dat hij naast verschillende Nederlandse awards zelfs de Europese hoofdprijs rondom employer branding-campagnes wint, is een verrassing van de hoogste categorie.’

 
comments powered by Disqus