Kersttruck als vertrekpunt van klantreis voor de feestdagen

Kersttruck als vertrekpunt van klantreis voor de feestdagen
  • 8 december 2022
  • Kel Koenen

Voor veel kerstliefhebbers begint de kerstsfeer pas écht als de kersttruck van Coca-Cola is gesignaleerd. Zowel in commercials of in het echt. Ook dit jaar gaat het vrolijk versierde gevaarte weer op tournee door Nederland.

De frisdrankenfabrikant claimt al jaren de feestdagen in december als exclusief speelterrein en wil mensen dan graag samenbrengen. En hoe kan dat beter dan gebruik te maken van muziek?

De uitgedragen boodschap is dat het belangrijk is om rond Kerstmis samen te zijn en de bijzondere momenten die daaruit voortvloeien te koesteren. Al 27 jaar – sinds hij in 1995 voor het eerst verscheen in een tv-commercial – is de iconische Coca-Cola kersttruck voor velen het startsein van de feestdagen. In totaal rijdt de Coca-Cola kersttruck tussen 6 en 24 december langs zo’n twintig plaatsen in Nederland.

Ho, ho, ho.

comments powered by Disqus