Michiel Hustinx nieuwe general manager Salesforce

Michiel Hustinx nieuwe general manager Salesforce
  • 4 april 2023
  • Kel Koenen

Salesforce heeft per 1 april Michiel Hustinx (47) benoemd als General Manager van Salesforce Nederland. Hij krijgt in deze rol de dagelijkse leiding en verantwoordelijkheid voor de groei, strategie en coördinatie van de operationele activiteiten in Nederland.

Hustinx kwam in 2019 bij Salesforce in dienst als hoofd van de verkooporganisatie in Continentaal Europa voor Marketing Cloud, het marketingplatform van Salesforce. De afgelopen 3 jaar was hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van het Salesforce Cloud-portfolio voor verkoop, e-commerce, service en marketing, dat onder zijn leiding in de regio Noord-Europa succesvol gegroeid is.

'Michiel heeft uitgebreide ervaring en een bewezen trackrecord om groeipotentieel optimaal tot zijn recht te laten komen', laat Bob Vanstraelen, CEO Salesforce Noord-Europa, weten. 'Met alle mogelijkheden die we in Nederland en onze klanten zien op de digitale transformatie-agenda en de inzet van technologie om de klantervaring te verbeteren, is hij de aangewezen persoon voor deze rol. Ik heb dan ook het volste vertrouwen dat de expertise en het leiderschap van Michiel ten volle zal bijdragen aan de volgende groeifase van zowel de organisatie, als ons hele ecosysteem van klanten en partners.'

Hustinx volgt Michiel van Vlimmeren op, die heeft besloten zich te richten op nieuwe uitdagingen buiten het bedrijf.

comments powered by Disqus