Slimme ondersteuning voor bedrijfsartsen en gedelegeerden

Slimme ondersteuning voor bedrijfsartsen en gedelegeerden
  • 17 juli 2023
  • Kel Koenen

Otherside at Work en WeSeeDo hebben de handen ineengeslagen. WeSeeDo is naadloos geïntegreerd in Xpert Suite waardoor online consulten net zo eenvoudig gepland en uitgevoerd worden als fysieke consulten.

Op deze manier worden bedrijfsartsen en andere agendagebruikers ondersteund en kunnen zij gemakkelijk en veilig beeldbellen met hun cliënten. Met deze integratie speelt Otherside at Work in op de actuele behoefte om bedrijfsartsen en taakgedelegeerden efficiënt in te zetten, maar ook om medewerkers te betrekken bij hun re-integratie én de behoefte aan veilig beeldbellen.

‘Online consulten zijn niet meer weg te denken uit de bedrijfsgezondheidszorg. Deze consulten dragen direct bij aan de efficiënte inzet van de veelal schaarse resources, zoals bedrijfsartsen en taakgedelegeerden’, zegt Bas van den Bent, Manager Product bij Otherside at Work. ‘Met WeSeeDo bieden wij onze klanten een gebruiksvriendelijke oplossing, mooi geïntegreerd binnen ons platform Xpert Suite, waar een groeiend aantal klanten met grote tevredenheid gebruik van maakt.’

Iebele Otten, eigenaar van WeSeeDo, vult aan: ‘Met de integratie van WeSeeDo met Xpert Suite gaan de klanten van Otherside at Work tijdwinst realiseren. Wij zijn trots dat we hieraan bij mogen dragen. Ik ben daarom heel blij met de samenwerking met Otherside at Work. En we hopen nog meer klanten te kunnen verwelkomen in de toekomst!’

Otherside at Work ontwikkelt cloud software om werknemers en organisaties te ondersteunen rondom bedrijfsgezondheid, sociale zekerheid en duurzame inzetbaarheid. WeSeeDo biedt beeldcommunicatie aan voor grote en kleine organisaties. Zij maakt beeldcommunicatie veiliger, gemakkelijker en persoonlijker.

comments powered by Disqus