Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023: klaar voor Super Friday

Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023: klaar voor Super Friday
  • 23 augustus 2023
  • Kel Koenen

Jumbo verwacht op Super Friday meer dan 40.000 klanten in Zandvoort. De openingsdag van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is uitverkocht en inmiddels een echte familiedag vol racen en entertainment.

De ‘Orange Army’ gaat de vrije trainingen van de Formula 1 en de kwalificaties van de Formula 2 en de Porsche Mobil1 SuperCup nauwlettend volgen vanaf de tribunes en de hopelijk zonovergoten duinen rondom het circuit.

Fanbeleving
Behalve de trainingen en kwalificaties is er op Super Friday van alles te doen voor raceliefhebbers, zoals de officiële Formula 1 Fanzone, F1 E-sports en optredens van onder andere Flemming en Snelle. Jumbo is ook dit jaar opvallend aanwezig in de fanzone, onder andere op het populaire reuzenrad. Op vrijdag deelt de supermarkt bij binnenkomst aan 2500 kinderen een speciale F1 VIP Kids Card uit met een handtekening van hun held Max Verstappen. Ook kunnen racefans een selfie nemen voor de RB19 van Max Verstappen.

Dubbel
Al sinds 2014 brengt Jumbo racefans onder haar klanten zo dicht mogelijk bij Max Verstappen, aanvankelijk tijdens de Jumbo Racedagen. De laatste drie jaar kunnen ze voor helft van de prijs naar Super Friday tijdens de Dutch Grand Prix. ‘Dit raceweekend is altijd bijzonder en voelt tegelijk ook een beetje dubbel dit jaar’, vertelt Ton van Veen, CEO van Jumbo Supermarkten. ‘Het is de laatste keer dat we als bij dit evenement betrokken zijn. Als jarenlange supporter van Max en fan van de racesport hebben we in Zandvoort genoten van prachtige momenten. Dit weekend maken we er samen met alle racefans weer een groot feest van.’

Max
Na de twee voorgaande races van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix te hebben gewonnen, kijkt Max Verstappen reikhalzend uit naar de race op zondag. ‘De Dutch Grand Prix is mijn thuisrace en ik kan niet wachten om dit weekend al die honderdduizenden Oranje fans te zien. Vanaf Super Friday zorgen zij voor een unieke sfeer rond het circuit. Dat maakt deze race voor mij extra speciaal. Op voorhand bedank ik iedereen voor hun support’, zo laat Verstappen weten.

comments powered by Disqus