Omzetgroei Freshworks in tweede kwartaal 2023

Omzetgroei Freshworks in tweede kwartaal 2023
  • 10 augustus 2023
  • Kel Koenen

Softwarebedrijf Freshworks maakte zojuist de financiële resultaten voor het tweede kwartaal bekend en meldt een groei van negentien procent in vergelijking met het tweede kwartaal 2022.

Het softwarebedrijf dat bedrijven in staat stelt de verwachtingen van klanten en medewerkers te overtreffen verbetert de efficiëntie zodat er $18,1 miljoen meer cash beschikbaar komt. De financiële verwachtingen voor het hele boekjaar van 2023 zijn ook toegenomen en naar boven bijgesteld, naar $28 miljoen.

'Vanuit Freshworks bouwen we voort op het dit jaar gelegde fundament waarmee we productinnovatie versnellen en efficiëntie verbeteren', verklaart Grish Mathrubootham, CEO en oprichter van Freshworks. ‘In het tweede kwartaal hebben we binnen onze productlijnen nieuwe generatieve AI-verbeteringen geïntroduceerd en hebben we al onze belangrijke financiële prognoses overtroffen. Ik ben enthousiast over de mogelijkheden voor bedrijven die kunnen profiteren van onze software waarmee ze de verwachtingen van hun klanten en medewerkers kunnen overtreffen.’

comments powered by Disqus