Generatieve AI-assistent verbetert samenwerking en productiviteit

Generatieve AI-assistent verbetert samenwerking en productiviteit
  • 5 september 2023
  • Kel Koenen

Zoom introduceert Zoom AI Companion. Deze realtime generatieve AI-assistent maakt samenwerking makkelijker en effectiever door repetitieve taken en andere afleidingen weg te nemen.

Zoom AI Companion is realtime te gebruiken op het hele platform. Zo kun je vóór meetings AI Companion vragen om je te helpen met de voorbereiding met status updates over belangrijke projecten. Tijdens een meeting geeft AI Companion realtime samenvattingen aan deelnemers die later binnenkomen en kan het antwoordsuggesties geven voor vragen die tijdens het gesprek worden gesteld én na de meeting deel je met AI Companion automatisch onder meer de notulen en actiepunten.

‘We gaan de hype van generatieve AI voorbij door tastbare producten te leveren en het prijsmodel van de industrie op zijn kop te gooien, zodat het voor bedrijven en mensen zoals jij en ik gemakkelijk wordt om volledig te profiteren van generatieve AI in ons dagelijks werk’, vertelt Smita Hashim, chief product officer bij Zoom. ‘We kunnen niet wachten tot onze klanten met AI Companion aan de slag gaan. Bovendien zijn we erg enthousiast over onze plannen voor verdere innovatie, gebaseerd op verantwoord AI-gebruik.’

Zoom investeert in AI-gedreven innovatie die de gebruikerservaring en productiviteit verbetert, waarbij vertrouwen, veiligheid en privacy voorop staan. Door de privacybehoeften van klanten voorop te stellen, kunnen de klanten van Zoom met vertrouwen gebruik maken van AI Companion en de bijbehorende functionaliteiten.

comments powered by Disqus