CCMA Manager of the Year 2023

CCMA Manager of the Year 2023
  • 3 oktober 2023
  • Kel Koenen

Op donderdag 2 november 2023 vindt de uitreiking van Manager of the Year Award 2023 plaats. De grootste award show van de klantcontactbranche in Nederland waar talenten worden gevierd en de Manager of the Year wordt gekroond.

Bij Gooiland Events in Hilversum, wordt er in de middag gestart met een inspiratiesessie van de finalisten. 'Met het thema ‘Let’s Grow’ verwachten we inspirerende inzichten op verschillende gebieden van ons mooie vak', vertelt juryvoorzitter Maaike Rosendaal.

De middag wordt afgesloten met een kennissessie georganiseerd door de winnares van afgelopen jaar, Deliane Schimmel van Florius. 'We ervaren bij Florius al jaren dat investeren in medewerkers loont. Aan de hand van ons duurzame inzetbaarheidsprogramma gaan wij aan de slag met betrokkenheid krijgen én houden! Hoe dit programma werkt en wat het oplevert? Dat zal Ghita Joeglal, People enabler bij Florius, tijdens deze sessie vertellen.'

Tijdens het diner worden we meegenomen in de road to the finals. Op vrijdag 22 september zijn de finalisten op het hoofdkantoor van Yource geweest voor een vlogdag. Aan de hand van diverse workshops over storytelling en presenteren, hebben de finalisten aan het eind van de dag hun eigen vlog op mogen nemen. Het resultaat wordt vertoond tijdens het diner. De aftermovie van de vlogdag staat hier.

Aan het eind van het diner brengt technologie-expert, trendwatcher en auteur Jarno Duursma de nodige inspiratie met zijn sprankelende vooruitziende blik en diepgaande kennis over technologische ontwikkelingen.

Wil jij bij deze inspirerende dag aanwezig zijn? De Early Bird tickets zijn alleen nog deze week beschikbaar. Vanaf maandag 9 oktober gaan de regular tickets in de verkoop.

Het volledige programma staat op op de website van de CCMA.

comments powered by Disqus