KSF Jaarcongres 2023: FutureFlow in de spotlight

KSF Jaarcongres 2023: FutureFlow in de spotlight
  • 4 oktober 2023
  • Kel Koenen

Op donderdag 16 november staat technologische evolutie en innovatie centraal tijdens het KSF Jaarcongres 2023. Onder de noemer FutureFlow, de symbiose van ‘future’ en ‘flow’ wordt gekeken naar de vooruitstrevende, vloeiende beweging van technologische ontwikkelingen en innovaties in klantcontact.

Dit jaar is het congres gewijd aan het inzetten van technologie en data ten behoeve van klant, medewerker en organisatie. FutureFlow vertegenwoordigt de immer voortdurende progressie en evolutie van klantenservice, die actief anticipeert op het veranderende technologische landschap en fluctuerende behoeften van klant, medewerker en organisatie.

Het congres wordt geopend door Roel Masselink en dagvoorzitter Tom Jessen en belooft een dag vol verdieping met gastprekers als Kees Verhoeven en Prof. Dr. Rudy Moenaert. Kees Verhoeven is bekend vanwege zijn werk op het gebied van digitale technologie als lid van de Tweede Kamer.

Na zijn vertrek uit de Tweede Kamer richtte Verhoeven Bureau Digitale Zaken op en zet hij zich als onafhankelijk tech-expert in voor een menselijke samenleving in het digitale tijdperk. Tijdens het KSF Jaarcongres 2023 verzorgt Verhoeven een plenaire sessie over het optimaal benutten van digitale technologie.

Digitale technologie, in het bijzonder AI, schept gigantische nieuwe mogelijkheden, zeker ook in de klantenservice. Om deze mogelijkheden optimaal te benutten is het zaak goed na te denken over de valkuilen en onvoorziene gevolgen die vaak optreden bij het gebruik van technologie.

Daarnaast bieden break-out sessies van onder meer Pegamento, Zoho, Stichting ITO, Verint en Orion Intelligence, een diepere duik in specifieke onderwerpen, terwijl de paneldiscussie over 'De digibeet als klant' cruciale inzichten en discussies over het ondersteunen van klanten met beperkte digitale vaardigheden naar voren zal brengen.

Lezers van CustomerFirst kunnen met actiecode KSFhr23-BBP exclusief profiteren van 25% extra korting. Tot en met 6 oktober loopt er bovendien nog een Early Bird korting van €50,- waar de CustomerFirst-korting bovenop komt.

Bestel hier je ticket(s)

comments powered by Disqus