Het aftellen is begonnen...

Het aftellen is begonnen...
  • 31 oktober 2023
  • Kel Koenen

Komende donderdag vindt de uitreiking van CCMA Manager of the Year Award 2023 plaats. Met het thema ‘Let’s Grow’ liggen er inspirerende inzichten op klantcontact door de acht finalisten in het verschiet.

De inspiratiesessies worden (in tweetallen) gegeven door de finalisten: Natasja Wientjes (DHL Parcel), Teun Vogels (Dela), Annemijn Boorsma (Paula’s Choice), Bas Jansen (T-Mobile), Maartje van Vilsteren (Cygnific), Rene Kloppenburg (KPN), Ankie Straathof (de Bijenkorf) en Harke Rutgers (UWV).

Programma

14:15 uur Ontvangst Gooiland Events Hilversum

15:00 uur Start programma - dagvoorzitter Sydney Brouwer
Ook dit jaar is Sydney Brouwer de host van Manager of the Year! Een ervaringsdeskundige binnen klantgerichtheid en klantbeleving, die organisaties prikkelt om een stap verder te zetten in klantgerichtheid.

15:15 uur Inspiratiesessies:

  • de Bijenkorf en KPN 
  • UWV en Paula’s Choice
  • Odido en DHL Parcel
  • Cygnific en Dela

18:15 uur Diner

19:30 uur Keynote Jarno Duursma
How to stay human in the era of artificial intelligence - Kunstmatige intelligentie is prominent in het nieuws. En niet zonder reden. Systemen zijn nu in staat om teksten, afbeeldingen, video’s en computercode te genereren. Een heel nieuw landschap is ontstaan. Wat is er mogelijk? Wat niet? Welke taken doen wij nu nog die overgenomen gaan worden door slimme softwaresystemen? Wat zijn de kansen, nadelen, beperkingen van kunstmatige intelligentie? Hoe blijven we menselijk in een tijdperk waarbij kunstmatig intelligente software steeds belangrijker wordt?

21:10 uur Uitreiking winnaar Manager of the Year 2023

21:15 uur Feest!

comments powered by Disqus