TP Configuration: AI-gestuurd platform voor betere dienstverlening

TP Configuration: AI-gestuurd platform voor betere dienstverlening
  • 18 oktober 2023
  • Kel Koenen

Teleperformance, wereldwijd marktleider op het gebied van customer experience management, lanceert TP Configuration, een AI-gestuurd platform om dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Het geïntegreerde, uniforme en schaalbare platform is ontworpen om de volledige levenscyclus van customer serviceagents te beheren en de operationele prestaties te verbeteren. Met TP Configuration worden verspreide bedrijfsprocessen samengebracht op één enkel sign-on platform, waardoor bedrijven kunnen genieten van een 360-graden overzicht van de prestaties van agenten, operationele afdelingen en klantvragen. Dit leidt tot snellere, efficiëntere, en uiteindelijk verbeterde bedrijfsprocessen.

Klanten van Teleperformance die TP Configuration hebben geïntegreerd in hun programma's, melden aanzienlijke voordelen in verschillende sectoren. Onder de opvallende voordelen vallen een verbetering van de doorlooptijd tot wel 35%, een daling van het aantal klachten met tot wel 40%, en de mogelijkheid om realtime inzichten te verkrijgen in interacties tussen agenten en klanten.

Het TP Configuration-platform biedt bijna realtime monitoring en dashboards voor serviceniveau-rapportage, wat bedrijven een holistisch overzicht geeft van hun programma-activiteiten. Het omvat ook geavanceerde functies zoals kwaliteitsbeheercontrole en -audits, een intelligent workflowproces voor end-to-end tracking en geautomatiseerde auditstromen. Bovendien helpt het systeem bij het voorspellen van personeelsbehoeften en het identificeren van risico's met betrekking tot personeelsverloop.

Het platform heeft de potentie om de klantenservice-industrie te transformeren door bedrijven te voorzien van de tools en inzichten die ze nodig hebben om concurrentievoordeel te behalen en de verwachtingen van klanten te overtreffen.

comments powered by Disqus