Zoho intensiveert investeringen in Benelux

Zoho intensiveert investeringen in Benelux
  • 12 oktober 2023
  • Kel Koenen

Technologiebedrijf Zoho heeft aangekondigd zijn investeringen in de Benelux te intensiveren, volgend op de mijlpaal van het bereiken van 100 miljoen gebruikers wereldwijd. Het Europese hoofdkantoor in Utrecht wordt uitgebreid met rollen op het gebied van sales, klantenservice, partner support, HR en marketing.

De groei wordt verder ondersteund door de introductie van nieuwe oplossingen, zoals onthuld tijdens Zoholics Utrecht. Highlights zijn de Zoho FSM, een geavanceerd platform voor het beheren van veldservices en Route IQ for Zoho CRM, een tool die buitendienstmedewerkers helpt bij het plannen van efficiënte routes.

Sridhar Iyengar, managing director Zoho Europe, benadrukt de betekenis van de Benelux voor Zoho. 'We versterken onze groeikracht in deze cruciale markt door het opbouwen van een sterk en deskundig team. Onze lokale expertise stelt ons in staat om klanten in de regio effectiever te bedienen en hun digitale transformatie te bevorderen', zo stelt hij.

De strategie van Zoho in de Benelux is erop gericht om klanten te ondersteunen met teams die kennis hebben van de lokale markt. Het doel is niet alleen om bedrijven te helpen met hun digitale transformatie, maar ook om bij te dragen aan zelfvoorzienende lokale gemeenschappen en economieën.

Naast hun zakelijke inspanningen heeft Zoho ook aanzienlijke inspanningen geleverd op het gebied van onderwijs en voorlichting over digitalisering. Een samenwerking met de Fontys School of Business and Communication in Nederland stond in het teken van het trainen van studenten in Zoho CRM Plus, waarbij ze werden uitgerust met digitale vaardigheden voor hun toekomstige loopbaan.

comments powered by Disqus